FavoriteLoadingAdd to favorites

 Kenny (2017)

152 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një portret i hapur dhe i përafërt i lojtarit Keni Daglish – lojtari, burri, e vërteta.

Komente