FavoriteLoadingAdd to favorites

 RoboCop (2014)

118 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Jemi në vitin 2028. Teknologjinë e robotëve e kontrollon kompania OMNIKORP. Produket e tyre fitojnë luftëra në gjithë planetin, dhe tani duan ti sjellin ato nëpër qytete. Në një prej tyre, në Detroit, jeton Aleks Merfi, një bashkëshort i mirë, baba i dashur dhe polic i ndershëm. Kur ai plagoset dhe quhet klinikisht i vdekur, Omnikorp merr përsipër që ta shpëtojë. Si rezultat del që të krijohet baza e një polici-robot me fuqi të mbinatyrshme që do të luftojë krimin. Por njeriu “Merfi” nuk ka humbur i gjithi poshtë kostumit të hekurt…

Komente