FavoriteLoadingAdd to favorites

 Jailbreak (2017)


Filmi Traileri
6019 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ai që nisi si një mision i thjeshtë shoqërimi, kthehet shumë shpejt në kaos pasi të burgosurit e burgut Koh Kla marrin drejtimin e tij. Një njësi speciale bllokohet në burg dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar dhe për të mbrojtur një dëshmitar të rëndësishëm.

Komente

bashkim

3 months önce

Komentet tuaja rreth filmit…