FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Day After Tomorrow (2004)

196 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Jack Hall metorologë, duhet të bëjë një udhëtim, për ta shpetuar djali e ti nga një stuhi e cila ka kapluar Amerike dhe Botën.

Komente