FavoriteLoadingAdd to favorites

 I Am Ali (2014)


Filmi Traileri
341 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dokumentar, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Qasje si asnjëherë më parë në arkivin personal me ditare audio të Muhamed Alisë si dhe intervista dhe dëshmi nga rrethi familjar dhe shoqëror përdoren për të treguar historinë e jetës së legjendës

Komente