FavoriteLoadingAdd to favorites

 Highway (2014)

962 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë, Hindi, Romancë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Përpara martesës së saj një grua a gjen vetën të rrëmbyer dhe të mbajtur peng për shpërblim. Sa më shumë ditët kalojnë ajo fillon të krijoje një lidhje të çuditshme me rrëmbyesin.

Komente