FavoriteLoadingAdd to favorites

 Hercules (2014)

258 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Herkuli, biri i Zeusit, nuk është as njeri e as zot, dhe kjo shkaktoi vuajtje të mëdha. Duke u përballur me dymbëdhjetë legjendat e mundimeve, ai i ktheu kurrizin perëndive dhe për katërmbëdhjetë vjet ai gjeti vetëm beteja të përgjakshme. Në shoqërinë e pesë personave të ngjashëm, u bë një mercenar në shërbim të kujdo që ishte në nevojë…

Komente