FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1


Filmi Traileri
392 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ndërsa Harri garon kundër kohës dhe së keqes për të shkatërruar Horkrukset, ai zbulon ekzistencën e tre objekteve më të fuqishme në botën e magjistarëve: Dhuratat e Vdekjes.

Komente