FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Chamber of Secrets

268 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: ,

Pasiqë Harri injoron paralajmërimet që të kthehet në Hoguarts, ai do të përballet me një seri sulmesh misterioze dhe me një zë të çuditshëm që do ta ndjek atë kudo që të shkoj.

Komente