FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Sorcerer’s Stone

223 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags: ,

I rritur nga një teze dhe xhaxha koprrac, një djalosh i ri me nam do t’i bashkohet Shkollës së Magjisë, Hoguartsit. Këu fillojnë aventurat e Harrit, njëri nga magjistarët më të mirë që ka ekzistuar në historinë e Hoguartsit.

Komente