FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

226 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Është viti i tretë i Harrit në Hoguarts: Jo vetëm që do ketë telashe për të, por do të ketë dhe një mësues të ri në lëndën e “Mbrojtjes kundër Arteve të Errëta”. Vrasësi që kishte qenë i burgosur, Sirius Blleku ka ikur nga Azkabani (burgu i magjistarëve), dhe tani është në ndjekje të Harrit.

Komente