FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Half-Blood Prince

769 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pasi Harri fillon vitin e gjashtë në Hoguarts, atij në mënyrë të rastësishme i bie në dorë një libër i vjetër me mbishkrimin “Pronë e Princit-Gjakpërzier”. Harri fillon që të hulumtoj se kush mund të jetë Princi Gjakpërzier dhe mëson të vërteta shokuese nga e kaluara e Voldemortit, dhe poashtu mënyrën sesi mund të vritet ai përgjithmonë. Ndërkohë, diçka shokuese do të ndodh në Hoguarts.

Komente