FavoriteLoadingAdd to favorites

 Harry Potter and the Goblet of Fire

509 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Harri e gjen veten si një konkurent nën-moshë në një turne të rrezikshëm në mes tre shkollave të magjisë. Ai do të përballet me shumë sfida dhe në fund do të ndeshet me armikun e ti të përbetuar, Lord Voldemortin.

Komente