FavoriteLoadingAdd to favorites

 Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011)


Filmi Traileri
256 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një histori dashurie, hakmarrjeje dhe traditash të egra, me ngjarje të vendosura në shekullin e 17-të. Hanshiro, një samuraj i varfër dhe i shkatërruar nga jeta, troket në derën e feudalit Kagejo, me kërkesën për të bërë harakiri (vetëvrasje) në oborrin e tij. Duke menduar se ai po shtiret, Kagejo i tregon historinë e dhimbshme të Motomes, pa e ditur se me këtë, i ka hedhur benzinë zjarrit të hakmarrjes që është ndezur brenda samurajit, i cili tashmë ka humbur gjithçka në jetën e tij…

Komente