FavoriteLoadingAdd to favorites

 Green Street Hooligans


Filmi Traileri
1123 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një i dëbuar nga qyteti Harvard, fillon jetën e ti të dhunshme në Londër me botën e krimit dhe huliganizmit në futboll.

Komente