FavoriteLoadingAdd to favorites

 Green Street Hooligans 2


Filmi Traileri
1287 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Sport
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas kulmit të “Green Street Hooligans”, disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit më të shumtë në numër dhe më të mirë financuar të Milluollit.

Komente