FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Green Prince (2014)


Filmi Traileri
512 Shikime
  • Lloji Filmit: Dokumentar
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një dokumentar që flet për Musab Jousefin, i biri i një nga themeluesve të grupit terrorist Hamas, i cili punoi për afërsisht dhjetë vite si spiun i Inteligjencës Izraelite. Një biografi që tregon historinë, vuajtjet dhe vështirësitë e tij duke u përballur me moralin…

Komente