FavoriteLoadingAdd to favorites

 Goodbye Christopher Robin (2017)


Filmi Traileri
552 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Familjar, Histori
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e vërtetë e lindjes së legjendës “Winnie-the-Pooh”, që solli lumturi për fëmijët e botës, por shumë vuajtje e trishtim për atë që e inicioi atë, Kristoferin. Një film që tregon se suksesi i jashtëzakonshëm, jo gjithmonë është burim lumturie… Ngjarjet mes katër personazheve kryesore, çiftit Milne, djalit të tyre dhe dados së tij të dashur, do të marrin një rrjedhë që nuk e kishte parashikuar askush…

Komente