FavoriteLoadingAdd to favorites

 Godzilla: Monster Planet (2017)


Filmi Traileri
282 Shikime
  • Lloji Filmit: Animuar, Sci-Fi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas luftës gjysmë shekullore kundër përbindëshave gjigante, raca njerëzore, duke e braktisur tokën për arsye sigurie, krijon një grup të vogël për të shkuar në një ekspeditë me qëllim rikthimin në planetin tokë. Por gjejnë një ekosistem të ndryshuar dhe të dominuar nga Goxilla.

Komente