FavoriteLoadingAdd to favorites

 Godzilla (2014)


Filmi Traileri
446 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Përbindëshi më i famshëm në botë gjendet përpara një lufte me krijesën MUTO që krijohet nga ekperimentet arrogante shkencore, dhe i cili na kërcënon ekzistencën tonë.

Komente