FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Godfather: Part III


Filmi Traileri
640 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në përpjekje për të legalizuar biznesin e tij në Nju Jork dhe Itali në vitin 1979, don Majkëll Korleone kërkon të rrëfejë mëkatet e tij.

Komente