FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Godfather: Part II (1974)


Filmi Traileri
517 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll Korleonen në 1950-ën i cili po përhapte biznesin ne familjes në Las Vegas, Hollivud dhe Kubë.

Komente