FavoriteLoadingAdd to favorites

 Rise of the Planet of the Apes (2011)

177 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Fantashkencë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Gjatë eksperimenteve në gjetjen e një kure për sëmundjen e Alzheimer,një shimpanze gjenetikisht e modifikuar përdor inteligjencë të madhe për të çuar veten dhe shimpazetë e tjera drejt lirisë.

Komente