FavoriteLoadingAdd to favorites

 Fury (2014)


Filmi Traileri
2193 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Luftë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Prill 1945: Teksa aleatët bëjnë tentimet e fundit për ta fituar luftën kundër gjermanëve, një rreshter dhe pesë ushtarët e tij me një tenkë Sherman infiltrohen në një mision brenda në territorin e armiqëve. Pa armë, me një numër të paktë ushtarësh dhe me një ushtar kadet, Doni dhe ushtarët e tij duhet të gjejnë një mënyrë që të përballen kundër forcave të shumta naziste.

Komente