FavoriteLoadingAdd to favorites

 French Blood (2015)


Filmi Traileri
201 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një ish Neo-Nazist dhe ‘Skinhead’, Marko Lopez, përpiqete ta hedhë pas të shkuarën e tij të dhunshme raciste dhe urryese. Ai bën çmos që të qëndrojë larg miqve të tij Neo-Nazist dhe veprimeve të tyre.

Komente