FavoriteLoadingAdd to favorites

 Flock of Dudes (2016)


Filmi Traileri
268 Shikime
  • Lloji Filmit: Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një 30-vjeçar mërzitet me jetën e përbashkët që bën me shokët dhe kjo do të bëjë që ata të ndahen për 6 muaj nga njëri tjetri dhe të fillojnë të rriten e të bëjnë përpara në jetë.

Komente