FavoriteLoadingAdd to favorites

 Faster (2010)

160 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Pas hekurave të brugut, një njeri ka planifikuar vetëm një gjë… të hakmerret për vrasjen e vëllait të tij. Tani i lirë dhe vetëm me një qëllim në jetë, ai po eliminon një nga një të gjithë fajtorët. Por sa më shumë i afrohet fundit të “listës”, aq më në rrezik vihet jeta e tij dhe pas i janë vënë, një polic në prag të pensionit dhe një vrasës me pagesë shumë i zoti.

Komente