FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Expendables 3 (2014)

345 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Barni Roz dhe skuadra e tij , përfshihen në një konflikt me një trafikant armësh të pamëshirshëm , që quhet Konra Stonbenks, një nga ish-krijuesit e skuadrës së mercenarëve, i cili është i vendosur për të shkatërruar skuadrën.

Komente