FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Expendables 2 (2012)

167 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

‘Mercenarët’, bashkohen për një mision në dukje të lehtë për të rikuperuar diçka nga një avion i rrëzuar. Por kur njëri prej tyre vritet gjatë misionit dhe ata zbulojnë një komplot që rrezikon miliona njerëz, përballja me armikun kthehet në jetë a vdekje…

Komente