FavoriteLoadingAdd to favorites

 Expelled (2014)


Filmi Traileri
270 Shikime
  • Lloji Filmit: Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Feliksi është një djalë trazavaç i cili përjashtohet nga shkolla dhe bashkë me shokët e tij s’do të ndalojë para asgjëje që prindërit e tij mos ta marrin vesh.

Komente