FavoriteLoadingAdd to favorites

 Escobar: Paradise Lost (2014)


Filmi Traileri
738 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në Kolumbi, një djalë i ri njihet me vajzën e ëndrrave të tij dhe më pas takohet me xhaxhain e saj, Pablo Eskobarin…

Komente