FavoriteLoadingAdd to favorites

 Edge of Darkness (2010)


Filmi Traileri
281 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Mister
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Ndërsa detektivi Tomas Kreivën heton vdekjen e vajzës së tij aktiviste, ai nuk zbulon vetëm jetës sekrete të saj, por edhe një mbulim korporate dhe një marrëveshje të fshehtë qeveritare që punëson një agjent me detyrën e fshirjes së provave…

Komente