FavoriteLoadingAdd to favorites

 Killing Season (2013)

151 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Dy veteranët e luftës së Bosnjes, një amerikan dhe një serb, ndodhen papritur në një situatë të tensionuar me njëri-tjetrin, teksa njëri shfaq qëllimet e tij të vërteta…

Komente