FavoriteLoadingAdd to favorites

 District 13: Ultimatum (2009)

261 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Damieni dhe Leito kthehen në Zonën 13 në mision për të vendosur paqen në lagjen e kontrolluar nga 5 bosa të bandave tv ndryshme, para se Shërbimi Sekret të ndërmarri masa drastike ndaj tyre.

Komente