FavoriteLoadingAdd to favorites

 The Devil’s Double (2011)


Filmi Traileri
760 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

I thirrur nga fronti i luftës në pallatin e Sadam Huseinit, togeri i ushtrisë irakene Latif Jahia rraset brenda niveleve më të larta të “familjes mbretërore” kur i kërkohet të bëhet kopja – ose sozia – i djalit të Sadam Husein, “Princit të Errët” Udai Husein, një djali moskokëçarës dhe sadist që ka një etje të tërbuar për seks dhe dhunë. Me jetën e tij dhe të familjes së tij në rrezik, Latifi duhet të dorëzohet…

Komente