FavoriteLoadingAdd to favorites

 Detroit (2017)

262 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Histori, Krim
  • IMDb:
  • Viti:

Dramë e bazuar në fakte të ndodhura gjatë trazirave të Detroitit në vitin 1967 në të cilat një grup policësh jo të ndershëm iu përgjigjën një ankese me ndëshkim nga mendja e tyre dhe jo me drejtësi.

Komente