FavoriteLoadingAdd to favorites

 Braveheart

210 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Biografi, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Deri në cilën pikë mund të shkojë një burrë me dëshirën e tij për hakmarrje? Protagonisti i kësaj historie prekse, Uilliam Uollas, lufton deri në vdekje për të ndjekur qëllimet e tij: të hakmerret për gruan që do, të cilën ia vrau barbarisht një ushtar anglez dhe të ndjekë deri në momentet e fundit të jetës dëshirën e tij të çmendur për liri.

Komente