FavoriteLoadingAdd to favorites

 Day of the Falcon

194 Shikime
  • Lloji Filmit: Aventurë, Dramë
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vitet 1930 në shtetet e Arabisë, koha e kulmit të lindjes së puseve të naftës përshkruhet një princ i ri Arab i cili detyrohet të zgjedhë besnikërinë ndaj babait të tij konservativ ose kunatit të tij modern dhe liberal.

Komente