FavoriteLoadingAdd to favorites

 Day of the Dead: Bloodline (2018)

303 Shikime
  • Lloji Filmit: Horror
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup i vogël i personelit ushtarak dhe disa të mbijetuar banojnë në një bunker nëntokësor ndërsa kërkojnë të gjejnë një kurë në një botë të pushtuar nga zombiet.

Komente