FavoriteLoadingAdd to favorites

 Dark Moon Rising (2015)


Filmi Traileri
366 Shikime
  • Lloji Filmit: Fantazi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një grup njerëzish ujq zbresin në një fshat të vogël në kërkim të një vajze që rilind çdo 2000 vjet dhe që mban sekretin e mbijetesës së tyre. Ata do të shkatërrojnë gjithçka që i del para për të plotësuar qëllimin e tyre.

Komente