FavoriteLoadingAdd to favorites

 Daddy’s Home (2015)


Filmi Traileri
273 Shikime
  • Lloji Filmit: Komedi
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Njerku, Bred Ueiteiker, është një prezantues radioje në përpjekje për t’i bërë fëmijët e gruas së tij ta duan atë dhe ta quajnë baba. Por planet e tij ngatërrohen kur babai biologjik i tyre shfaqet, Dasti Mejron.

Komente