FavoriteLoadingAdd to favorites

 Terminator 2 Judgement Day (1991)

393 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Fantashkencë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një Terminator edhe më i fuqishëm dhe i avancuar, T-1000.

Komente