FavoriteLoadingAdd to favorites

 Crank: High Voltage (2009)

200 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Krim
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Çelios përballet me një kriminel kinez i cili i ka vjedhur zemrën e durueshme dhe e ka zëvendësuar me një rrahëse baterie e cila kërkon elektricitet për të punuar…

Komente