FavoriteLoadingAdd to favorites

 Convergence (2015)


Filmi Traileri
402 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Mister, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Një detektiv duhet të luftojë për shpëtimin e shpirtit të tij, kur shokët e tij e gjejnë të zënë kurth në një spital misterioz që shërben si një portë mes parajsës dhe ferrit.

Komente