FavoriteLoadingAdd to favorites

 Collateral (2004)


Filmi Traileri
279 Shikime
  • Lloji Filmit: Dramë, Krim, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Vinsent është një vrasës me kontratë i ftohtë që llogaritë gjithçka: është i jashtëzakonshëm në lojën e tij të tmerrshme. Maks është një shofer taksie me ëndrra të mëdha por pa rezultat. Në këtë natë fatale, Maksi duhet të shëtisi Vinsentin për detyrën e tij të re: një natë, 5 ndalesa, 5 vrasje dhe dalja e tij nga skena. Dhe tani që janë në të njëjtën rrugë, jetët e tyre do të përplasen: askush nga të dy nuk do të jetë më i njëjti. Sepse kjo natë do të ndryshojë gjithçka.

Komente