FavoriteLoadingAdd to favorites

 Che: Part One (2008)


Filmi Traileri
291 Shikime
  • Lloji Filmit: Biografi, Dramë, Histori
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Në vitin 1956, Ernesto ‘Che’ Guevara dhe një bandë kubanezësh e udhëhequr nga Kastro, ngrenë një ushtri për të hedhur poshtë regjimin e diktatorit Fulgencio Batista.

Komente