FavoriteLoadingAdd to favorites

 Changing Lanes (2002)

266 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e asaj se çfarë ndodh në një ditë në Nju Jork, kur një avokat i ri dhe një biznesmen ndajnë një aksident të vogël automobilistik në FDR. Udhëtimi i tyre i përbashkët rrugorë përshkallëzohet në një grindje.

Komente