FavoriteLoadingAdd to favorites

 Chain of Command (2015)


Filmi Traileri
359 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Për t’u hakmarrë ndaj vdekjes së vëllait të tij një ish veteran i ushtrisë amerikane ndjek dhe vret një grup ushtarak që merreshin me tregtinë e opiumit.

Komente