FavoriteLoadingAdd to favorites

 Cell 211 (2009)


Filmi Traileri
444 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Dramë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Historia e dy burrave qe udhëheqin një revolte ne dy kampe të ndryshme brenda burgut dhe historia e rojës se burgut i cili përfshihet mes tyre duke u shtiru si i burgosur në përpjekje të dëshpëruara për të dale i gjallë.

Komente