FavoriteLoadingAdd to favorites

 Casino Royale (2006)


Filmi Traileri
396 Shikime
  • Lloji Filmit: Aksion, Aventurë, Thriller
  • IMDb:
  • Viti:
  • Tags:

Agjenti sekret “007” më i njohur në botë vjen në filmin “Casino Royale” për të shpëtuar botën nga një i çmendur dhe nga banda e tij terroriste. Ky është quajtur si “Filmi Bond më i mirë i kohërave” nga revista G.Q. Aktori Daniel Craig në interpretimin e tij të parë luan superspiunin britanik Xhejms Bond ndërkohë që e përshkon rrugën e tij me fjalë të ëmbla, me forcë dhe pajisje të teknologjisë së fundit për të tejkaluar mundësitë dërrmuese që vetëm Bondi mund ta bëjë.

Komente